Студенческий сайт КФУ - ex ТНУ » Учебный раздел » Учебные файлы »Кулинария

Основи домашнього медоваріння

Плахтій П., Підгорний В.
Тип: PDF
Категория: Кулинария
Скачать
Купить
У брошурі представлені дані різновидів медових напоїв, їхні споживчі та лікувальні якості. Особлива увага приділяється сучасним технологіям виготовлення варених медових вин, медово-плодоягідних та ставлених медів в домашніх умовах.
Адресовано для пасічників та широкого кола читачів.
Другие файлы:

Урок по темі "Основи овочівництва"
Мета, методи проведення та обладнання уроку з теми "Основи овочівництва". Мотивація навчальної діяльності учнів, сприймання і усвідомлення нового мате...

Профілактика домашнього насилля
Домашнє насильство як соціальна проблема. Сучасні науково-теоретичні підходи до проблеми насильства. Закордонна практика організації роботи з профілак...

Металева галантерея
Поняття про металеву галантерею. Предмети туалету і особистого вжитку. Виготовлення металевої основи. Асортимент металевої галантереї, її класифікація...

Технологія домашнього консервування
У практичному посібнику наведено способи консервування харчових продуктів, а також рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи с...

Профілактика домашнього насилля в сім’ї: особливості роботи з насильником
Домашнє насильство як соціально-педагогічна проблема, його види та форми прояву. Хибні уявлення щодо природи домашнього насильства з точки зору гендер...