Студенческий сайт КФУ - ex ТНУ » Учебный раздел » Учебные файлы »Кулинария

Кулінарія

Л.О. Маслов
Тип: djvu
Категория: Кулинария
Скачать
Купить
Громадське харчування, широко організоване у нашій кра'ні, дає можливість найдоцільніше запроваджувати в життя принципи раціонального харчування. Завдяки розвитку громадського харчування з’явилась можливість організувати харчування в місцях праці, навчання, в яслах, дитячих садках і т. п.
Другие файлы:

Експрес-кулінарія Страви за 30 хвилин
Ви думаєте, що готувати смачно і швидко неможливо? Це зовсім не так. У нашій книзі ви знайдете прості і водночас оригінальні рецепти смачних і корисни...

Рибне асорті. Суп картопляний з домашньою локшиною. Рулет "Екстра"
Не десятки, не сотні - десятки тисяч страв створила за всю історію світова кулінарія. Про їжу написано стільки книг, що якщо прийнятися перечитувати ї...

Технлогія виробництва субпродуктів та приготування напівфабрикатів
Харчування - одна із основних життєво необхідних умов існування людини. Здоров'я людини, її працездатність і настрій, нормальний розвиток значною міро...

Традиції та культура харчування народів світу
1. Метою вивчення дисципліни «Традиції та культура харчування народів світу» є формування у студентів уявлення щодо культури та традицій харчування на...

Традиції українського народного харчування
Народне харчування — важливий елемент матеріальної культури. Його склад, якісні характеристики залежать від багатьох чинників. Це передусім історичні,...