Студенческий сайт КФУ - ex ТНУ » Учебный раздел » Учебные файлы »Кулинария

Проект цеху з виробництва масла способом перетворення високожирних вершків з масовою часткою жиру 72,5 та 82,5% (селянського, солодковершкового) потужністю 4 т за добу

Тип: курсовая работа
Категория: Кулинария
Скачать
Купить
...
Другие файлы:

Проект цеху з виробництва сиркової маси з масовою часткою жиру 16,5% з наповнювачами
Знайомство с особливостями кисломолочних продуктів. Розгляд технології виробництва сиркової маси. Загальна характеристика діяльності ВАТ "Бобровицький...

Технологія виробництва масла бутербродного методом перетворення високожирних вершків
Вивчення процесу виготовлення вершкового масла методом перетворення високожирних вершків. Характеристика основної та допоміжної сировини. Розробка вир...

Проект цеху з виробництва ряжанки з масовою часткою жиру 2,5…4,0%
Характеристика асортименту, основної та додаткової сировини, яка використовується при виробництві даного продукту. Організація, схема і методи технохі...

Модернізація технологічної лінії по виробництву вершкового масла з розробкою сепаратора-вершковідділювача
Сепаратор для отримання високожирних вершків. Опис технологічної схеми сепаратора та виробництва вершків. Принцип та опис конструкції сепаратора вершк...

Економічне обґрунтування проекту цеху по виробництву вітамінізованої сметани 15% жирності потужністю 200 кг на добу
Визначення необхідного технологічного устаткування і потреби в капітальних вкладеннях; розрахунок чисельності персоналу і собівартості виробництва про...