Студенческий сайт КФУ - ex ТНУ » Учебный раздел » Учебные файлы »Кулинария

Технологія виробництва масла бутербродного методом перетворення високожирних вершків

Тип: курсовая работа
Категория: Кулинария
Скачать
Купить
...
Другие файлы:

Проект цеху з виробництва масла способом перетворення високожирних вершків з масовою часткою жиру 72,5 та 82,5% (селянського, солодковершкового) потужністю 4 т за добу
Характеристика асортименту, основної та додаткової сировини, яка використовується при виробництві вершкового масла. Вибір способів виробництва, схема...

Модернізація технологічної лінії по виробництву вершкового масла з розробкою сепаратора-вершковідділювача
Сепаратор для отримання високожирних вершків. Опис технологічної схеми сепаратора та виробництва вершків. Принцип та опис конструкції сепаратора вершк...

Технологія виробництва масла шоколадного методом перетворення високожирних вершків
Молоко стимулює засвоєння речовин, які входять до складу інших продуктів харчування людини. Серед всіх видів їжі молоко займає особливе положення. Люд...

Технологія виробництва двоокису титану сульфатним методом
Опис основних стадій процесу одержання двоокису титану сульфатним методом. Порівняння методів виробництва, характеристика сировини. Розрахунок матеріа...

Отримання формальдегіду методом окислювального дегідрування метанолу
Сучасний стан виробництва формальдегіду. Технологія його виробництва на окисних каталізаторах. Механізм, хімізм та термодінамікка процесів окислювальн...