Студенческий сайт КФУ - ex ТНУ » Учебный раздел » Учебные файлы »Маркетинг

Прийом "Бокал шампанського"

Тип: презентация
Категория: Маркетинг
Скачать
Купить
Різновиди прийому бенкет-коктейль. Особливості прийому "Бокал шампанського". Визначення часу тривалості бенкету. Визначення організаційних процесів, які треба здійснити для підготовки приміщень до обслуговування. Форма і варіант розстановки столів.
Другие файлы:

Товарознавча характеристика вітчизняного шампанського та його конкурентоспроможність
Стан і перспективи розвитку виробництва шампанських вин в Україні. Класифікація та асортимент шампанського вітчизняного виробництва, вимоги до якості,...

Автомат для продажу наливних продуктів
Технічні вимоги створення автомату з продажу наливних продуктів: прийом замовлення, перевірка наявності, прийом оплати, можливість емуляції автоматів...

Конкурентоспроможність продукції на зовнішньому ринку та шляхи її підвищення
Виноградно-виноробне виробництво займає одне з провідних місць в агропромисловому комплексі України. Продукція галузі є традиційною для експорту Украї...

Прийом самохідної пускової установки 9П129 та підготовка її до переда

Прийом та здача справ і посад осіб що відають військовим господарством