Студенческий сайт КФУ - ex ТНУ » Учебный раздел » Учебные файлы »Маркетинг

Експертиза м'ясних консервів

Тип: дипломная работа
Категория: Маркетинг
Скачать
Купить
...
Другие файлы:

Технологія м'яса та м'ясних продуктів
Подано характеристики основних видів і порід забійних тварин, птиці та кролів. Наведено хімічний склад, технологічні та біологічні властивості м’яса і...

Експертиза м'яса та м'ясних товарів
Особливості оформлення свідоцтва і документів на вантажі, що підлягають обов'язковому ветеринарному контролю при експортуванні. Специфіка експертизи к...

Продаж рибних консервів у гастрономі "Золота рибка"
Товарознавча характеристика товару. Класифікація та асортимент рибних консервів. Показники якості рибних консервів. Дефекти рибних консервів. Пакуванн...

Мікробіологічний контроль виробництва консервів
Головна мета і завдання мікробіологічного контролю виробництва консервів – забезпечення високої якості виробів. Гранично допустима кількість бактерій...

М'ясні консерви
Загальна товарознавча характеристика м'ясних консервів. Вимоги до якості сировини і готової продукції. Обґрунтування вибору технологічних схем виробни...