Проект ковбасного цеху продуктивністю 6,8 тонн за зміну
проектування ковбасного цеху потужністю 12 т готової продукції за зміну
Проектування підприємства м'ясопереробної галузі - ковбасного цеху потужністю 12 т готової продукції за зміну. Вибір та обґрунтування асортименту прод...
Проект формувально-сушильного цеху
Способи формування виробів із пластичних мас. Проектування формувально-сушильного цеху з потоково-механізованими лініями формування і відливання фарфо...
Проект технічного переоснащення ділянки розливу молока на київському міському молочному заводі №3
Характеристика технічної бази молочного цеху. Економічна ефективність переоснащення ділянки розливу молока шляхом заміни розливного автомату ВІСКО ФІЛ...
Проблеми забруднення природного середовища
При суміщенні факторів антропогенного навантаження, природи та урбанізації, пов’язаних з даними ландшафтами, були визначені ділянки комбінованого впли...
Проект розрахунку цеху для підготовки та заморозки бичка азово-чорноморського продуктивністю 2 т на добу
Принципова технологічна схема та передумови виконання проекту. Технологічний та мікробіологічний контроль виробництва. Розрахунок основного обладнання...