Студенческий сайт КФУ - ex ТНУ » Учебный раздел » Учебные файлы »Кулинария

Проект ковбасного цеху продуктивністю 6,8 тонн за зміну

Тип: курсовая работа
Категория: Кулинария
Скачать
Купить
...
Другие файлы:

проектування ковбасного цеху потужністю 12 т готової продукції за зміну
Проектування підприємства м'ясопереробної галузі - ковбасного цеху потужністю 12 т готової продукції за зміну. Вибір та обґрунтування асортименту прод...

Проект формувально-сушильного цеху
Способи формування виробів із пластичних мас. Проектування формувально-сушильного цеху з потоково-механізованими лініями формування і відливання фарфо...

Проект технічного переоснащення ділянки розливу молока на київському міському молочному заводі №3
Характеристика технічної бази молочного цеху. Економічна ефективність переоснащення ділянки розливу молока шляхом заміни розливного автомату ВІСКО ФІЛ...

Проблеми забруднення природного середовища
При суміщенні факторів антропогенного навантаження, природи та урбанізації, пов’язаних з даними ландшафтами, були визначені ділянки комбінованого впли...

Проект розрахунку цеху для підготовки та заморозки бичка азово-чорноморського продуктивністю 2 т на добу
Принципова технологічна схема та передумови виконання проекту. Технологічний та мікробіологічний контроль виробництва. Розрахунок основного обладнання...