Студенческий сайт КФУ - ex ТНУ » Учебный раздел » Учебные файлы »Биология

Жири та їх використання

Тип: презентация
Категория: Биология
Скачать
Купить
Реакція естерифікації з утворенням жиру. Тверді жири тваринного походження та їх застосування в якості продуктів харчування. Приготування мила обробкою жирів. Олія, отримана процесом холодного пресування. Властивості гідрогенізованих рослинних жирів.
Другие файлы:

Жири. Лікарська рослинна сировина, що містить висихаючі жирні олії та жирні олії, що містять фосфоліпіди
Жири як клас природніх сполук: класифікація та хімічний склад, властивості, поширення, локалізація та біологічна функція у рослинах, напрямки дослідже...

Жири і мила

Жири та мила

Основи раціонального й ефективного використання землі в сільському господарстві
Суть, показники та методика визначення ефективності використання землі. Земельні ресурси сільськогосподарського підприємства та результати їх використ...

Земельні ресурси та підвищення ефективності їх використання в ДППГ "Зелені кошари"
Наукові основи раціонального й ефективного використання земельних ресурсів в сільському господарстві, сутність показників економічної ефективності вик...