Студенческий сайт КФУ - ex ТНУ » Учебный раздел » Учебные файлы »Промышленность, производство

Загальна характеристика продуктів переробки зернових та зернобобових

Тип: учебное пособие
Категория: Промышленность, производство
Скачать
Купить
...
Другие файлы:

Аналіз сучасного стану та динаміки виробництва продукції зернових і зернобобових культур на ТОВ "Хлібороб"
Організаційно-економічна характеристика СТОВ "Хлібороб". Аналіз виробництва продукції зернових і зернобобових культур за обсягом, асортиментом та якіс...

Удосконалення технології овочевих страв із використанням продуктів переробки зерна
Обґрунтування ефективності використання продуктів переробки зерна. Характеристика пшеничних висівок та зародків. Органолептичні показники, хімічний ск...

Хвороби зернобобових культур
Морфологічні та екологічні особливості гороху. Загальна характеристика сої - культури мусонного клімату. Зовнішні ознаки та характерні симптоми грибни...

Машини та обладнання для переробки молока
Специфіка технологій переробки молочної продукції. Опис і характеристика устаткування для переробки молока і виготовлення продуктів з нього. Опис обла...

Економічна ефективність виробництва зерна та шляхи її підвищення у товаристві з обмеженною відповідальністю "Райдолина" Веселинівського району
Показники економічної ефективності зерновиробництва та їх методика визначення. Індексний аналіз валового збору зернових і зернобобових культур в гсопо...