Студенческий сайт КФУ - ex ТНУ » Учебный раздел » Учебные файлы »Менеджмент

Організація процесу обслуговування споживачів офіціантами у загальнодоступному закладі ресторанного господарства

Тип: курсовая работа
Категория: Менеджмент
Скачать
Купить
...
Другие файлы:

Організація процесу обслуговування споживачів у закладі ресторанного господарства ресторані–барі "Корона Вітовта"
Дослідження контингенту споживачів та особливостей попиту. Аналіз складу, стану та ефективності використання просторових та трудових ресурсів. Розробл...

Організація процесу обслуговування споживачів у закладі ресторанного господарства ресторані–барі "BRUDNA MODA"
Характеристика та аналіз складу, стану, ефективності використання просторових і трудових ресурсів у діючому ресторані–барі "BRUDNA MODA". Шляхи подола...

Особливості обслуговування споживачів у спеціалізованих підприємствах ресторанного господарства
Теоретичні основи обслуговування клієнта в спеціалізованих підприємств ресторанного типу. Підготовка до обслуговування клієнтів. Організація роботи об...

Організація обслуговування в ресторані "Rio-club"
Практичні основи обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Показники культури обслуговування споживачів. Покрокова організація обслуг...

Особливості обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства
Класифікація та характеристика закладів ресторанного господарства, принципи їх раціонального розміщення і вимоги до роботи. Елементи матеріально-техні...