Організація управління господарською діяльністю підприємства ресторанного бізнесу та шляхи її у
Сутність і задачі ресторанного сервісу
Поняття сервісу і тенденції розвитку ресторанного бізнесу. Поняття послуги та якості послуг. Організація системи ресторанного господарства в готельном...
Основи економіки підприємства малого бізнесу
Малий бізнес і його роль у ринковій економіці. Характеристика підприємства малого бізнесу згідно із Законом України "Про підприємства". Особливості ма...
Управління конкурентоспроможностю підприємства ресторанного господарства в умовах глобалізації
Теоретичні основи розвитку ресторанного господарства як складової сфери послуг. Аналіз сучасних тенденцій розвитку міжнародного ресторанного господарс...
Розробка інвестиційної політики торговельного підприємства
Історія створення, організаційна структура і задачі ресторану "Гриль House". Аналіз ефективності використання основних фондів, витрат виробництва, фін...