Студенческий сайт КФУ - ex ТНУ » Учебный раздел » Учебные файлы »Кулинария

Наше сало: історія, способи соління, страви, анекдоти

Бойко А.
Тип: djvu
Категория: Кулинария
Скачать
Купить
Описание: В книге в научно-популярном стиле рассказывается про визитную карточку украинской кухни - САЛО. В вводной части рассказывается о свиноводстве, далее идёт множество рецептов (включая, естественно, украинский борщ и знаменитое сало в шоколаде). В конце книги приведена небольшая подборка анекдотов про сало.
Другие файлы:

Страви із вареної і припущеної риби
Характеристика страв з вареної, та припущеної риби. Загальні вимоги до процесу їх приготування. Товарознавча характеристика інгредієнтів фірмової стра...

Кулінарне призначення овочів, загальні правила варіння. Технологія приготування страв із варених овочів
Історія виникнення овочів, їх кулінарне призначення, значення у харчуванні людини. Технологічний процес обробки овочів. Страви і гарніри з варених і п...

Розробка фірмової страви "Омлет Ніжність"
Покращення органолептичних властивостей при розробці фірмової страви "Омлет Ніжність". Страви з яєць, визначення їх харчової цінності, класифікація за...

Технологія домашнього консервування
У практичному посібнику наведено способи консервування харчових продуктів, а також рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи с...

Американское сало
Описание:"Американское сало" - не просто роман о реальной политике, это целый проект....