Студенческий сайт КФУ - ex ТНУ » Учебный раздел » Учебные файлы »Кулинария

Збірник рецептур

Ростовський В.С., Дібрівська Н.В., Пасенко В.Ф. (Ростовский В.С., Дибривска Н.В., Пасенко В.Ф.)
Тип: PDF
Категория: Кулинария
Скачать
Купить
Описание: В книге наводятся рецептуры и технология приготовления принципиально новых фирменных кушаний и кулинарных изделий, придуманных, разработанными и внедренных лучшими кулинарами, мастерами-поварами и мастерами-кондитерами системы Укрпотребсоюзу, всех регионов Украины. В создании новых кулинарных изделий активное участие принимали работники Винницкой, Черниговской, Ивано-Франковской, Черкасской, Черниговской и других областей Украины.
Другие файлы:

Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів
Збірник є нормативним документом для підприємств громадського харчування незалежно від форм власності. Видається вперше в Україні. Складається з 15-ти...

Ярославщина та Засяння. 1031-1947
Це збірник Наукового Товариства ім. Шевченка, який містить вагомі джерельні матеріали до історії українського княжого Ярослава, Ярославщини і Засяння....

Шевченківський збірник. Том 1
Збірник статей та матеріалів присвячених Т. Г. Шевченку та його творчості....

Тарас Шевченко: Збірник доповідей Світового Конгресу Української Вільної Науки для вшанування сторіччя смерти патрона НТШ
Збірник праць присвячених творчості Т. Шевченка....

Про мистецтво театру: збірник
Збірник містить роботи Бертольда Брехта з питань теорії і практики театрального мистецтва і драматургії, а також мистецтва загалом....