Студенческий сайт КФУ - ex ТНУ » Учебный раздел » Учебные файлы »Кулинария

Baking and Pastry. Mastering the Art and Craft (2 edition)

The Culinary Institute of America
Тип: pdf
Категория: Кулинария
Скачать
Купить
Книга от The Culinary Institute of America.
Выпечка и кондитерские изделия, от хлеба до свадебного торта. Наиболее полная книга о профессиональной выпечке. Предлагается полный спектр основных и дополнительных рецептов, с полной информацией о компонентах и ​​инструментах, а также самые современные методы и технологии. Полностью иллюстрированный текст.
Другие файлы:

The Pastry Chef's Apprentice: An Insider's Guide to Creating and Baking Sweet Confections and Pastries, Taught by the Masters
Описание: For many people, pastries, cakes, chocolates, and sweets come ready to eat right from the grocery store. If they're lucky, a local bakery or...

Baking
The learn-to-bake master class in a book. The craft of baking is based on good technique. Learn the fundamentals well, and you can bake perfect cakes,...

Baking Style: Art Craft Recipes
A dazzling celebration of the art and craft of bakingIn Baking Style, the award-winning author of Baking by Flavor and ChocolateChocolate, presents wh...

Mastering Linux. Second edition
Newly revised and updated, Mastering Linux, Second Edition is the best all-in-one Linux resource available anywhere. Inside, you'll find everything yo...

Bread Baking: An Artisan's Perspective
A guide to making artisan breads practically and profitably, Bread Baking: An Artisans Perspective includes step-by-step instructions on mixing, ferme...