Переробка корене- та бульбоплодів
Виробництво цукру-піску, картопляного та кукурудзяного крохмалю, вимоги до якості. Модифіковані види крохмалю. Саго, патока, глюкоза. Одержання харчов...
Традиційне виробництво алкогольних напоїв України
Стан лікеро-горілчаної промисловості України. Основні вітчизняні виробники алкогольних напоїв. Фінансовий результат основних вітчизняних виробників ал...
Виробництво виробів і конструкцій із деревини і пластмас
Виробництво виробів і конструкцій із деревини, використання даної сировини в будівництві завдяки високим будівельно-технологічним властивостям. Теплоп...
Особливості обліку витрат основного виробництва
Економічна сутність і зміст витрат на виробництво продукції. Зведений облік витрат на виробництво і складання звітної калькуляції собівартості продукц...
Виробництво ковбаси на підприємстві
Класифікація, виробництво та пакування м’ясних виробів. Фінансово-економічна характеристика підприємства ВАТ "Полтавський м'ясокомбінат". Обґрунтуванн...