Історія виникнення і виробництва морозива
Характеристика факультету технології вина, консервованих продуктів і товарознавства ОНАХТ. Структура мережі роздрібної торгівлі "Сільпо", асортимент п...
Технологія виробництва біойогурту
Технологія і організація виробництва молока і молочних продуктів, характеристика основної та допоміжної сировини. Дослідження біойогурта, виготовленог...
Технологія гірничого виробництва
Методика формування в студентів навичок самостійної роботи при вивченні предмета "Технологія гірничого виробництва". Вивчення основних і допоміжних ви...
Технологія виробництва пива
Об’єми виробництва пива в Україні. Сировинна база, виробники, асортимент. Експорт/імпорт. Конкуренція. Характеристика виробництва світлого пива. Розра...
Технологія виробництва шоколадної плитки
Асортимент шоколадних виробів. Технологія виробництва шоколаду. Сортування, термічна обробка, подрібнення какао-бобів. Процес змішування і дозування р...