Козацький вишкіл
Особливості технології виробництва паштету "Козацький" в умовах ВАТ "Любинський м’ясопереробний комбінат"
Характеристика паштетних виробів. Консервне виробництво: вимоги до сировини, тари і готової продукції. Рецептура паштету "Козацький" та технологічний...
Організація продовольчого постачання в ресторані при готелі на практиці ресторан `Козацький`
Козацький громадський рух
Історія та сучасний стан Українського козацтва, напрямки та форми його діяльності, обов’язки і права членів, структура, органи управління. Рекомендаці...
Герої національно-визвольної війни
Б. Хмельницький – полководець, стратег і тактик, військовий організатор, мужній і хоробрий вояк. Максим Кривоніс - козацький ватажок, полковник, один...
Герменевтичний аналіз п’єси І.П. Котляревського "Наталка Полтавка"
За два століття сценічної біографії п’єса Івана Котляревського “Наталка Полтавка” не втратила первозданної притягальної сили та громадянської актуальн...