Студенческий сайт КФУ - ex ТНУ » Учебный раздел » Учебные файлы »Ботаника и сельское хоз-во

Розрахунок раціонів кормів

Тип: реферат
Категория: Ботаника и сельское хоз-во
Скачать
Купить
ПЛАНВСТУПРОЗДІЛ1. Теоретична тема: Теоретичні основи годівлі і склад раціонів при інтенсивному вирощуванні ремонтних телиць1.1.Норми годівлі і раціони для відгодівлі ремонтного молодняку.1.2. Годівля телиць в молочний період (до 6-го віку).1.3. Годівля телиць старшого віку.ВИСНОВКИРОЗДІЛ 2. Технологічна тема:Визначення потреби в кормах, рентабельність виробництва свинини при м’ясній відгодівля свиней від 40-120кг в зимовий період. Середньодобовий приріст 500г поголів’я на 1500.2.1. Визначення потреби в кормах.2.2. Визначення рентабельності виробництва свинини при м’ясній відгодівля свиней від 40-120кг в зимовий періодВИСНОВКИСписок використаних джерелЗМІСТРОЗДІЛ1. Теоретична тема: Теоретичні основи годівлі і склад раціонів при інтенсивному вирощуванні ремонтних телиць1.1.Норми годівлі і раціони для відгодівлі ремонтного молодняку.1.2. Годівля телиць в молочний період (до 6-го віку).1.3. Годівля телиць старшого віку.ВИСНОВКИРОЗДІЛ 2. Технологічна тема:Визначення потреби в кормах, рентабельність виробництва свинини при м’ясній відгодівля свиней від 40-120кг в зимовий період. Середньодобовий приріст 500г поголів’я на 1500.2.1. Визначення потреби в кормах.2.2. Визначення рентабельності виробництва свинини при м’ясній відгодівля свиней від 40-120кг в зимовий періодВИСНОВКИСписок використаних джерелВСТУПВчення про годівлю сільськогосподарських тварин – це найважливіша складова частина, зоотехнічної науки, що розробляє теоретичні основи, методи і технологічні прийоми раціонального харчування тварин забезпечуючи їх нормальний ріст й розвиток, досягнення генетичних обумовлених рівня продуктивності і якості тваринницької продукції, добре здоров`я і високу відтворювальну здатність при економічному використанні кормів.Годівля сільськогосподарських тварин – наука і практика безпосередньо пов’язані з матеріальним виробництвом.В умовах виробництва годівля сільськогосподарських тварин можна охарактеризувати як найважливіший комплекс виробничих процесів в тваринництві та рослинництві. Забезпечуючи запрограмоване виробництво кормів і високоефективну переробку їх в тваринницьку продукцію.Головний зміст вчення про годівлю – це система оцінки поживності кормів і факторів, їх визначаючих, вивчення потреби тварин в енергії поживних і мінеральних речовинах, розробка на цій основі норм і техніки годівлі.Наукова розробка проблем нормованої годівлі і її практичне здійснення неможливе без визначення поживності кормів і раціонів.Впровадження нових прогресивних методів виробництва зберігання і використання кормів – один із самих головних резервів збільшення виробництва продукції тваринництва і підвищення її якості.Поряд з традиційними способами заготівлі кормо засобів великого поширення отримують нові методи основані на штучному обезвожуванні зелених рослин, грануляції та брикетуванні окремих кормів, як складова частина вчення пор годівлю а також розробка правильної організації і техніки годівлі тварин набувають все наростаючого значення.РОЗДІЛ1. Теоретична тема:Теоретичні основи годівлі і склад раціонів при інтенсивному вирощуванні ремонтних телиць
  • Норми годівлі і раціони для відгодівлі
  • ремонтного молодняку.Раціональна система вирощування молодняку, з урахуванням біологічних особливостей тварин, повинна впливати на нормальний ріст, розвиток формування високої продуктивності і дужої конституції, продовженню строків їх господарського використання. Важливо, щоб у ремонтних телиць раннього віку була розвинута здатність до вживання і доброго використання рослинних кормів (грубих, соковитих, зелених).В теперішній час все більшого поширення набувають спеціалізовані ферми по вирощуванню ремонтних телиць для великих молочних комплексів. Схеми вирощування молодняку на великих фермах основані на широкому використанні залишків молока і ранньому привчанні телят до рослинних кормів і підвищити ефективність вирощування ремонтних телиць.В цих умовах важливо здійснити повноцінну, збалансовану годівлю, що базується на задоволені потреб зростаючих тварин в енергії і біологічно активних речовинах.При визначені потреби молодняку в енергії і речовинах харчування беруть до уваги особливості обміну речовин в організмі, визначити інтенсивність росту в різні вікові періоди.В перші дні після народження теля обов’...
    Другие файлы:

    Корм в птахівництві
    Яєчна продуктивність птахів як найважливіша господарська ознака. Зоогігієнічні вимоги до годування птаха і основні правила складання раціонів. Визначе...

    Механізація свиноферми на 2400 голів з розробкою змішувача кормів
    Аналіз існуючих систем приготування кормів на свинофермі. Обґрунтування впровадження перспективних ліній кормоприготування. Модернізація змішувача-зап...

    Особливості різних видів відгодівлі свиней
    Породи і типи у свинарстві, нові підходи до годівлі в домашніх умовах. Розрахунок річної потреби в кормах для молодняку корів і свиней. Визначення пот...

    Розрахунок робочого освітлення телятника на 228 телят
    Розрахунок робочого освітлення приміщення для підготовки кормів телятника, вентиляційної камери, складу кормів. Вибір напруги і схеми живлення, щитів,...

    Проект комплексної механізації цеху по приготуванню кормів для відгодівлі ВРХ ТОВ АФ "Маяк" Вовчанського району Харківської області
    Місцезнаходження господарства, його природно-кліматичні умови та спеціалізація. Зоотехнічні вимоги до якості кормів. Визначення необхідної кількості с...