Харчові технології у прикладах і задачах
Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.
Вища математика у прикладах та задачах. У 5-ти частинах
Навчальний посібник входить до серії "Математика в технічному університеті" і є першою частиною збірника "Вища математика у прикладах та задачах", яки...
Харчові інфекції
Харчові інфекції та їх виникнення. Дизентерія, черевний тиф та паратифів А, В, С, холера, зоонозі, бруцельоз, сібірка (сибірська виразка), туляремія,...
Харчові отруєння мікробного походження
Харчові отруєння - гострі захворювання, що виникають під час вживання їжі, яка містить отруйні для організму речовини мікробної чи немікробної природи...
Математичний аналіз у задачах і прикладах. У 2-х частинах
Наведено основні відомості з теоретичного курсу математичного аналізу, а також вправи та зразки розвязування деяких з них. Значна кількість вправ розк...
Харчові ресурси Землі
Проблема харчових ресурсів як важливого компоненту в життєдіяльності людства. Брак харчових ресурсів та його вплив на виживання населення. Харчові рес...