Студенческий сайт КФУ - ex ТНУ » Учебный раздел » Учебные файлы »НАУКА И УЧЕБА

Харчові технології у прикладах і задачах

Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І та ін.
Тип: pdf
Категория: НАУКА И УЧЕБА
Скачать
Купить
Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подані характеристика сировини, асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Наведено різні типи сучасних пластинчастих теплообмінників та їх конструкції, представлено метод енергозбереження – пінч-аналіз. Велику увагу приділено прикладним аспектам застосування теплообмінників у харчовій промисловості. Приведені розрахунки норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв’язання прикладів і контрольних задач.
Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.
Другие файлы:

Вища математика у прикладах та задачах. У 5-ти частинах
Навчальний посібник входить до серії "Математика в технічному університеті" і є першою частиною збірника "Вища математика у прикладах та задачах", яки...

Харчові інфекції
Харчові інфекції та їх виникнення. Дизентерія, черевний тиф та паратифів А, В, С, холера, зоонозі, бруцельоз, сібірка (сибірська виразка), туляремія,...

Харчові отруєння мікробного походження
Харчові отруєння - гострі захворювання, що виникають під час вживання їжі, яка містить отруйні для організму речовини мікробної чи немікробної природи...

Математичний аналіз у задачах і прикладах. У 2-х частинах
Наведено основні відомості з теоретичного курсу математичного аналізу, а також вправи та зразки розвязування деяких з них. Значна кількість вправ розк...

Харчові ресурси Землі
Проблема харчових ресурсів як важливого компоненту в життєдіяльності людства. Брак харчових ресурсів та його вплив на виживання населення. Харчові рес...