Автоматизація нарахування процентів по контокорентним кредитам банка

Название:
Автоматизація нарахування процентів по контокорентним кредитам банка
Тип работы:
Контрольная
Скачать на Литрес
Купить в Лабиринте

Задача призначена для створення й підтримки масивів інформації про облік розрахунків сум процентів за контокорентний кредит. Мета вирішення задачі – автоматизація обліку й контролю розрахунків сум процентів за контокорентний кредит, яка повинна підвищити точність і якість обліку, зменшити кількість помилок, прискорити виконання типових операцій обліку, автоматизувати більшість рутинних операцій, які доводиться виконувати обліковим робітникам у банківській установі.

Техніко-економічна суть задачі полягає у тому, що облік та контроль розрахунків сум процентів за контокорентний кредит є досить складним процесом; облік розрахунків сум процентів за контокорентний кредит не може бути розрахований прямо, оскільки він залежить від ряду факторів, що лежать за межами компетенції облікових робітників та за межами самої банківської установи.

Рішення даної задачі дозволить оперативно отримувати інформацію про облік розрахунків сум процентів за контокорентний кредит. Це повинно призвести до економії робочого часу відповідних робітників банку, а також підвищити швидкість видачі інформації для вищого керівництва, що повинно привести до більш виважених, своєчасних і ефективних рішень на рівні керівництва банківської установи.

Вище керівництво у особі директора чи заступника директора по економіці та фінансах банку, який приймає рішення по доцільність чи недоцільність тієї чи іншої операції.

“Облік розрахунків сум процентів” документ, призначений для календарного обліку розрахунків сум процентів за контокорентний кредит. Використовується кредитним відділом та бухгалтерією.