Календарь
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Популярное
Архив
Апрель 2022 (4)
Март 2022 (12)
Февраль 2022 (17)
Январь 2022 (19)
Март 2020 (6)
Февраль 2020 (13)
Студенческий сайт КФУ (ex ТНУ) » Новости » РАКУРС » Презентації з біології
Новости » РАКУРС : Презентації з біології
0
Автор: Sheva | Дата: 24 сентября 2014 | Просмотров: 2649

Природа розкривається новими фарбами, відкриваючі найцікавіші свої секрети, нові і не відомі нам раніше грані. З перших уроків біології в нашому сприйнятті змінюється дуже багато. Ми по-іншому бачимо квіти і рослини, намагаючись уявити собі, як же само проходить в них той самий фотосінтез, параграф про який ми тільки-но вивчили. Біологія у старших класах вже дає більш детальні розуміння про нас самих, побудову нашого тіла і функціонування кожної системи нашого організму. І розібратися в усіх деталях і тонкощах цієї науки без ілюстрових матеріалів може бути дуже складно, навіть, занадто. Біологія - це наука ілюзорного сприйняття і уяви. Усі її нюанси треба не тільки добре знати, а і чітко собі уявляти. Інакше у мікроскопі і не розглядиш нічого, не знаючи, що саме ти там шукаєш.

В візуальному сприйнятті і засвоєнню матеріалів з біології дуже корисним є створення яскравих, інформативних презентацій. Поєднання якісної картинки, яка ідеально відповідає заданій темі, та необхідного для запам'ятовування тексту є дуже ґрунтовним шляхом до успіху в природничих науках. І, грамотний вчитель, завжди це розуміє, намагаючись надати учням як змога більше подібних матеріалів, а іноді і даючи їм завдання самим створити презентацію. В останньому варіанті кращим помічником може стати сайт готових презентацій svitppt.com.ua. Тут ви легко знайдете необхідну презентацію, не витрачаючи час на те, щоб розібратись з її створенням у, можливо, незнайомій вам програмі. Адже завжди краще ці ж сили і час витратити на засвоєння матеріалу та підготовку до відповіді, а може і взагалі не на навчання, а на своє улюблене хобі. Тим паче, що на сайті вже є близько двох тисяч презентацій з біології, а також з більш вузьких її дисциплін: фізіології, анатомії, генетики, біохімії, зоології, ботаніка. І вони теж поділяються на нескінченну кількість ще більш вузьких спеціалізацій. Серед останніх є і розбір побудови тварин і рослин, і шляхи вирішення завдань по генетиці, і багато-багато інших. До того ж, завантаження презентації з сайту не тільки легке, а і зовсім безкоштовно. Отже, при мінімумі зусиль ви отримаєте максимум результату.

Сайт готових презентацій також може стати добрим помічником у вивченні будь-яких наук, а біології особливо. Яскраві, якісні і інформативні презентації обов'язково стануть у нагоді при підготовці до контрольних і самостійних робіт. З таким матеріалом набагато легше добре засвоїти пройдені теми, і зв'язати між собою візуальні і текстові знання про природу і світ.

Цікаво ще і те, що сайт svitppt.com.ua дає можливість швидко і безкоштовно додати свою презентацію на сервер, а отже, допомогти таким самим учням і студентам, одночасно похвалившись своєю майстерністю у створенні презентацій і вивченні чарівної біології.

Введите капчу, чтобы скачать файл
Вопрос: один плюс четыре равно (числом)...
Ответ:

 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.