Календарь
«    Май 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Популярное
Архив
Апрель 2022 (4)
Март 2022 (12)
Февраль 2022 (17)
Январь 2022 (19)
Март 2020 (6)
Февраль 2020 (13)
Студенческий сайт КФУ (ex ТНУ) » Новости » PEOPLE » Робота будівельник: значення, специфіка та вимоги
Новости » PEOPLE : Робота будівельник: значення, специфіка та вимоги
0
Автор: Sheva | Дата: 24 сентября 2019 | Просмотров: 590

Важлива спеціальність

На ринку праці користується попитом робота будівельником Київ, адже в кожному місті постійно зводяться житлові новобудови, виробничі та торгівельні комплекси, а у сільській місцевості в ферми. В 

На будівництвах необхідні інженери-будівельники, муляри, бетонярі, штукатури, малярі, монтажники, столяри-теслі, лицювальники-плиточники та різноробочі.

Будівельник покликаний виконувати різні види будівельно-ремонтних робіт згідно своєї освіти, кваліфікаційного рівня до досвіду. Від нього вимагається розуміння технологічного процесу, вміння користуватися інструментарієм, обладнанням, та дотримання правил безпеки.

Переваги та особливості будівельного ремесла

Важливими якостями майстрів є:

1. фізична сила, витривалість;

2. працелюбність;

3. відповідальність та уміння концентрувати увагу;

Якщо будуються багатоповерхівки, то будівельник не повинен боятися висоти. Звісно ж знадобляться тверезість, вміння доводити розпочате до кінця, акуратність.

Серед позитивних сторін цього фаху слід зазначити: високий рівень зарплатні, можливість карєрного росту, бо з часом звичайний працівник стає виконробом, бригадиром. А розвиток технологій, поява нових інструментів значно прискорюють та полегшують працю будівельників.

Більшість компаній пропонують повну зайнятість, систему заохочень. Хоча інколи трапляється ненормований робочий графік, присутня сезонність: взимку роботи переважно припиняються.

Вимоги до сучасних будівничих

У деяких випадках у обов’язки будівельників входить і закупівля будматеріалів, розрахунок кошторису. Тому бажано, щоб робітник добре орієнтувався в асортименті товарів, відстежував актуальні розробки від виробників.

Висококваліфіковані кадри займаються веденням виконавчої документації, обліком матеріальних цінностей, складанням технічних завдань, розкладів. Для них стане у пригоді знайомство із спеціальним програмним забезпеченням: Excel, AutoCAD.

Найти работу в Киеве сейчас не так просто, но если постараться, то все возможно

 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.