Календарь
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Популярное
Архив
Апрель 2022 (4)
Март 2022 (12)
Февраль 2022 (17)
Январь 2022 (19)
Март 2020 (6)
Февраль 2020 (13)
Студенческий сайт КФУ (ex ТНУ) » Новости » PEOPLE » Успіх компанії - у кадровому складі її працівників
Новости » PEOPLE : Успіх компанії - у кадровому складі її працівників
0
Автор: Sheva | Дата: 12 сентября 2019 | Просмотров: 336

Кожна компанія прагне мати у своєму трудовому колективі працівників, які максимально віддані праці і відповідають посаді. Колектив, у якому працівники злагоджено виконують свої обов'язки, де кожен знає своє місце і відсутні конфлікти - мета кожного роботодавця. Оцінити якості працівників, їх потенціал та можливості зможе ассессмент оцінка, яка дасть чітку відповідь та покаже прихований ресурс кожного співробітника.


Суть ассессмент оцінки


Метод оцінки, який має комплексний характер і складається з тестів, завдань, вправ, у ході яких відкриваються здібності і професійний потенціал кожної людини. Проводиться як незалежними організаціями, так і психологами, які працюють у штаті підприємства. Щоб мати змогу проводити таку оцінку, треба пройти додаткове навчання і здобути відповідний сертифікат. Тестування проводять як наодинці зі співробітником, так і у групових заняттях.


Метод складається з основних блоків:

  1. Інтерв'ю з учасником, де оцінюються його особистість.
  2. Ділові ігри та завдання, під час яких експерти оцінюють прийняті рішення та поведінку кожного учасника.
  3. Штучно створені ситуації, де працівники знаходяться в однакових умовах і мають змогу продемонструвати свої потенційні можливості у пошуках максимально ефективного результату.
  4. Психологічні тести, де відображається характер і темперамент працівників, їх схильність до створення конфлікту та загальна поведінка у колективі.


В результаті спостереження, експерти підсумовують отримані оцінки і дають комплексну характеристику співробітника.


Історія виникнення ассессмент оцінки, як методу.


У Європі до такого методу оцінки здібностей працівників вдаються вже не одне десятиліття. Метод винайшли ще після першої світової війни і застосовували його для підбору розвідників та офіцерського складу у Німеччині. Після 50-х років 20-го століття крупні компанії стали практикувати цей метод для відбору менеджерів та оцінки їх професійних та особистих якостей.

Результати відбору персоналу згідно цього методу мали значний успіх та спровокували зростання його популярності. Зараз в США та Європі ассессмент оцінка має надзвичайну популярність та застосовується майже всіма відомими компаніями. Цьому є однозначне пояснення: метод діє і з його допомогою можна відібрати найкращий кадровий склад працівників.

 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.