Календарь
«    Апрель 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Популярное
Архив
Апрель 2022 (4)
Март 2022 (12)
Февраль 2022 (17)
Январь 2022 (19)
Март 2020 (6)
Февраль 2020 (13)
Студенческий сайт КФУ (ex ТНУ) » Новости » PEOPLE » Вища освіта в Польщі для українських студентів
Новости » PEOPLE : Вища освіта в Польщі для українських студентів
0
Автор: Sheva | Дата: 9 октября 2016 | Просмотров: 942

Сьогодні, майже кожен студент замислюється над своїм майбутнім і в першу чергу його не покидають думки про те, де можна отримати найкращу, вигідну освіту, яка потім допоможе в житті. Щороку, українські студенти отримують вищу освіту в найліпших навчальних закладах України, але не завжди отриманий диплом має бажаний рівень у порівнянні з іншими країнами. Саме це, стає найвагомішою причиною пошуку університетів за кордоном. Подробиці на http://www.slavic-center.com.ua/uk/study_in_poland.html.

Найпопулярніша країна, яка тісно співпрацює с українськими студентами – Польща. Отримати вищу освіту в Польщі, є неймовірною можливістю не тільки здобути знання європейського рівня, але й познайомитись з новою країною та її історією. Така подорож підготує студента до дорослого життя та допоможе знайти нових друзів.

Завдяки територіальному розташуванню, українська та польська мови дуже схожі, тому студентам буде легко призвичаїтися до нової країни та швидко вивчити її мову. Доступна ціна, є однією з найголовніших причин вибору саме Польщі для отримання нових знань. Ціна залежить від місця навчання та проживання студента, але незважаючи на деталі, вона буде по кишені майже кожному бажаючому. Також, великим плюсом є те, що умови для навчання та проживання студентів інших країн покращуються щороку, а ціна залишається мінімальною.

Головний мотив для українців отримати вище навчання в Польщі, це абсолютно нові можливості та безмежні перспективи. Не секрет, що ринок праці хоче бачити переважно спеціалістів з якісною освітою європейського рівня. Підготовка висококваліфікованих робітників стає реальною можливістю працювати у будь-якій країні ЄС та поза його межами (мається на увазі Україна).

Навчання в Польщі, визнано одним із найкращих в світі за рівнем отриманих знань та навичок. За довгі роки, польські викладачі розробили унікальну систему навчання, спрямовану на отримання не лише загальних, а й практичних знань. Під час навчання студенти мають можливість подорожувати до багатьох країн з метою проходження практики або за програмою обміну студентів з іншими країнами.

Отже, можна прийти висновку, що вища освіта у навчальних закладах Польщі, є чудовим варіантом не тільки для українських, але й для інших іноземних студентів. Здобута високоякісна освіта в Польщі, змінить українського студента в кращу сторону та відкриє для нього абсолютно нові двері у життя.

 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.